Hvordan bestiller du tid for vielse?

For å bestille tid for vielse må du sende inn et søknadsskjema, med prøvingsattest og kopi av legitimasjon vedlagt.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 15.11.2017

Ute i god tid?

Vi gjør oppmerksom på at prøvingsattesten kun er gyldig i fire måneder. Dersom du ønsker å reservere tid mer enn fire måneder i forveien, kan du sende oss utfylt søknadsskjema uten prøvingsattesten. Du vil imidlertid ikke få en endelig bekreftelse på vielsesdato før vi har mottatt gyldig prøvingsattest.

Er ditt ønske om vielsestidspunkt innenfor normal arbeidstid eller siste lørdag i måneden vil vi stort sett kunne etterkomme ønsket.

Du kan sende eller levere papirene

Søknadsskjema, kopi av legitimasjon og prøvingsattest må sendes inn senest tre uker før ønsket vielsesdato.

Dokumentene sendes til: Re kommune, Postboks 123, 3164 Revetal.

Dokumentene kan også leveres i lukket konvolutt i servicetorget i kommunehuset. Konvolutten må merkes tydelig at den gjelder vigsler.

Vi må ha original prøvingsattest og det er derfor ikke mulig å sende denne pr. e-post. Søknadsskjemaet kan du imidlertid gjerne sende pr. e-post. Benytt da e-postadressen postmottak@re.kommune.no.

Du får skriftlig bekreftelse

Når vi har mottatt all dokumentasjon, sender vi deg en skriftlig bekreftelse om tidspunktet for vielse. Dersom det ikke skulle være mulig med vigsel på det tidspunktet du ønsker, vil du bli kontaktet pr. telefon for å finne et annet tidspunkt.

Sentralbord / Servicetorget
E-post: postmottak@re.kommune.no

Man - fre: 08.00-16.00 (sept. - mai)
Man - fre: 08.00-15.00 (juni - aug.)

Postadresse:
3164 Revetal