Attest for skatt og merverdiavgift (skatteattest)

Du trenger en attest for skatt og merverdiavgift når du vil ha dokumentasjon på om en virksomhet eller en person skylder skatt/merverdiavgift eller ikke. Skatteattestene som skrives ut er en felles attest for skatt, arbeidsgiveravgift og mervediavgift.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 13.09.2016

Bestill skatteattesten i Altinn!

Attesten bestilles og hentes ut i Altinn (se link under). Hvis dette ikke er mulig kan den bestilles hos skatteoppkreveren.

Klikk her for å lese mer og logge inn i Altinn

Attesten er elektronisk godkjent og er derfor ikke signert. Attesten produseres automatisk og blir sendt til din meldingsboks i Altinn. Normalt skjer dette umiddelbart, så lenge du har sendt bestillingen innenfor ordinær arbeidstid. Bestiller du utenom ordinær arbeidstid får du normalt attesten ved starten av neste arbeidsdag.

Skatteattesten er gyldig i 6 mnd.

Re kommune krever skatteattest

Det kreves at leverandører til Re kommune har betalt forfalte skatter og avgifter.

Kommunal skatteattest skal innhentes ved anbud overfor kommunen og ved levering av varer og tjenester overfor kommunen.

Sentralbord / Servicetorget
E-post: postmottak@re.kommune.no

Man - fre: 08.00-16.00 (sept. - mai)
Man - fre: 08.00-15.00 (juni - aug.)

Postadresse:
3164 Revetal