Samfunnshus

Du kan leie Dalheim samfunnshus og Våle samfunnshus til lag- og foreningsmøter og private selskaper. Både korttidsleie og langtidsleie er mulig. Re kommune leier ikke ut samfunnshusene til personer under 28 år etter kl. 20.
 

Publisert av Rita Cicconi. Sist endret 03.05.2017

Dalheim samfunnshus

Dalheim samfunnshus er et godt egnet lokale for møtevirksomhet og selskaper med opp til 295 gjester over to etasjer. I storsalen er det rom for 150 sitteplasser ved bespisning. Kjellerstuen passer for sammenkomster med ca. 30-40 personer. Du får utlevert nøkler på Solerød oppvekstsenter i skolens åpningstider, evt. i Servicetorget. Ved booking må du oppgi om vaktmester ønskes til rigging og rydding. Bruk av vaktmestertjenester medfører ekstra kostnad.


Priser og reglement


Våle samfunnshus

Våle samfunnshus er et godt egnet lokale for møtevirksomhet og selskaper med opp til 300 gjester ved maksimal utnyttelse av arealet. I storsalen er det rom for 200 sitteplasser ved bespisning. Ved plogform-oppsett med 6 rader reduseres kapasiteten i storsalen til ca. 60-70 sitteplasser. Amfiet har plass til 178 personer. Møterom A kan benyttes av ca. 30-35 personer ved møter, og ca. 60-70 personer ved bespisning (småbord). Møterom B og C har henholdsvis plass til 24 og 31 personer.

Ønsker du servering av mat kan storkjøkken med personale leies. Du kan tilberede kald mat selv ved å leie tekjøkken. Det er gratis parkering rett utenfor samfunnshuset.

Du får utlevert nøkler i Servicetorget. Ved booking må du oppgi om du ønsker å låne noe av følgende utstyr: mikrofoner (for at teleslynge skal virke må det bestilles og brukes mikrofon), mygg (mikrofon), projektor m/lerret, PC-lyd, flipover, talerstol. Du må også oppgi om vaktmester ønskes til rigging og rydding. Bruk av vaktmestertjenester medfører ekstra kostnad.


Priser og reglement

Kontaktinfo

For korttidsleie:
Sentralbord / Servicetorget
Tlf: 33 06 10 00
Fax: 33 06 10 01
​E-post: postmottak@re.kommune.no

For langtidsleie:
Kulturkonsulent
E-post: Siv Ellen Kristiansen
Tlf: 958 31 090