Etablering og utvikling av næring

Vi ønsker å legge til rette for etablering og utvikling av næring i Re kommune. På disse sidene finner du lenker og kontaktinformasjon dersom du ønsker hjelp i forbindelse med næringsetablering eller næringsutvikling.

Nyttige lenker:

• www.etablerer.no er en portal for nettbasert læring, med mange kurs som er aktuelle for deg som ønsker å starte en ny bedrift. Portalen driftes av firmaet VINN. Noen av kursene er gratis, noen kan du kjøpe, mens andre krever at du har fått tilgang fra VINN.

• START er et etablerernettverk i Vestfold, som skal bistå nyetablerere og de som har tanker om å starte egen bedrift.

• Altinn - starte og drive bedrift. På altinn finnes det mye informasjon om det å starte og drive bedrift.

• Brønnøysundregistrene - her finner du informasjon om lover og regler du må vite om for å kunne starte og drive bedrift.

• Innovasjon Norge - bidrar til nyskaping i næringslivet, utvikling i distriktene og utvikling av konkurransedyktige norske bedrifter.

Virksomhetsleder for teknikk og næringstjenester
E-post: Rolf Lønnum

Kommunehuset:
Man - fre: 08.00-16.00 (sept. - mai)
Man - fre: 08.00-15.00 (juni - aug.)

Postadresse:
3164 Revetal