Vil du jobbe som valgmedarbeider?

8. og 9. september er det kommunestyre- og fylkestingsvalg for nye Tønsberg kommune og det nye sammenslåtte fylket: Vestfold og Telemark fylkeskommune. I den forbindelse trenger vi valgmedarbeidere! Både jobben og opplæringen er betalt.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 13.05.2019

Valgmedarbeidere mottar stemmeseddel - Klikk for stort bilde (Foto: Oslo kommune/Sturlason) Når er det?

Mange valglokaler har åpent søndag 8. september fra 14.00 til 18.00 og alle har åpent på valgdagen 9. september fra 09.00 til 21.00. Vi ønsker i utgangspunktet at du jobber hele dagen(e). Det vil i år også bli foreløpig telling ute på valglokalene.

Hvordan melder du deg?

For å jobbe sammen med oss på valgdagene må du gå inn på linken under og registrere deg innen 31. mai. Du vil få mulighet til å sette opp hvilket sted du ønsker å jobbe og vi vil tilby deg vakter ut fra ditt ønske så langt det lar seg gjøre. Du vil høre fra oss i løpet av juni.

Hvem kan jobbe med valg?

Du må være fylt 18 år, være norsk statsborger og du kan ikke stå som kandidat på partilistene i nye Tønsberg kommune eller Vestfold og Telemark fylkeskommune.

Får du lønn?

Både jobben og opplæringen er betalt.

Får du opplæring?

Alle som skal jobbe med valg får opplæring!

Opplæring vil finne sted på Revetal 27.08 klokken 15.30 og i Tønsberg 29.08 kl. 15.30 og kl.18.30.
Invitasjon med påmelding vil komme i juni.

For å jobbe som valgmedarbeider må du kunne delta på et av opplæringskursene.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med:

Siv Ellen Kristiansen
E-post: siv.kristiansen@re.kommune.no