Velkommen til Re middelalderdager 2019!

Her finner du praktisk informasjon om Re Middelalderdager 2019. Mer informasjon om de forskjellige aktivitetene finner du i programmet.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 06.02.2019

OBS - feil i programmet! - Nye Revetal bibliotek åpner kl. 18.00 onsdag 6. februar.


Når er det?

Re Middelalderdager 2019 arrangeres fra 8.-10. februar.


Hva er Re Middelalderdager?

Lysborg - Klikk for stort bilde

Re Middelalderdager arrangeres hvert år helgen i uke 6 på Revetal. Festivalen startet som formidlingsdelen til prosjektet «Slagene på Re», og er nå en godt etablert vinterlig middelalderfestival i hjertet av Vestfold.

Med middeladermarked, artister og egne aktiviteter både for store og små, er denne lille, sjarmerende festivalen den eneste vinterlige middelalderfestivalen i Norge - Velkommen til en kald og magiske reise i tid!

Mer informasjon om aktiviteter og arrangementer finner du i programmet.

OBS - feil i programmet! - Nye Revetal bibliotek åpner kl. 18.00 onsdag 6. februar.


Hvor er det?

Re Middelalderdager finner du i Revetal sentrum i Re kommune, midt i Vestfold.

Kart
Re Middelalderdager - festivalplassen

 

Veibeskrivelse nordfra:
Kommer du nordfra kjører du RV35 (Bispeveien) sørover mot Tønsberg. Når du kommer til Revetal tar du til venstre i andre rundkjøring. Inngangen til festivalplassen er da rett fram ved neste rundkjøring. Det er godt med parkeringsplasser i Revetal sentrum. All parkering her er gratis.

Veibeskrivelse sørfra:
Kommer du sørfra tar du av fra E18 der det er merket med 35 mot Hof. Følg RV35 nordover til du kommer til Revetal. Her tar du til høyre i den første rundkjøringen. Inngangen til festivalplassen er da rett fram ved neste rundkjøring. Det er godt med parkeringsplasser i Revetal sentrum. All parkering her er gratis.


Hvor mye koster det?

Det koster ingenting å komme inn på festivalområdet. Arrangementer og aktiviteter har egne priser, informasjon om dette finner du i programmet.

Det er også mulig å kjøpe mat og drikke inne på festivalområdet og det er et middelaldermarked der det er mulig å kjøpe mange forskjellige varer.