Vanningsrestriksjoner

Vi innfører vanningsrestriksjoner for alle husstander med kommunalt vann. Det innføres følgende vanningsplan fra mandag 21. mai til fredag 24. august 2018.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 01.06.2018

Når kan du vanne?

Vanning kan skje på følgende dager etter forbokstav i familie-/boretts-/sameiets navn i tidsrommet kl. 18.00 - 23.00. Borettslag og sameiet har vanningsdag etter borettslagets / sameiets navn.

Bilde av vanning med vannkanne - Klikk for stort bildeBilde av vanning med vannkanne Foto: Vestfold Vann A-G: mandag + torsdag
H-L: tirsdag + fredag
M-Å: onsdag + lørdag

Hva slags vanning er tillatt?

Det er lov til å vanne med kanne hver dag.

Plenvanning med spreder er ikke tillatt! Til annen vanning tillates kun en spreder pr. eiendom og vannslangen skal være frakoplet utenom vanningsdagene.

Vanning med åpen slange er forbudt.

Bruk av automatiske vanningsanlegg krever spesiell tillatelse fra kommunen. Ved brannutrykning må all vanning stoppes.

Gårdbrukere og gartnere som har vanning etter vannmåler, kan vanne etter avtale med kommunen.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål om vanning kan du ta kontakt på telefon 33 06 10 00.