Vanningsrestriksjoner fra 20. mai til 23. august

For at alle abonnenter skal få vann ved høyt sommerforbruk, er det innført vanningsrestriksjoner fra mandag 20. mai til fredag 23. august for alle som er tilkoblet kommunalt vann.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 08.05.2019

Nar kan du vanne?

Vanning kan skje etter forbokstav i etternavn eller navn på borettslag/sameie, på følgende dager mellom kl. 18.00 og 23.00:

• A–G: onsdag og lørdag
  • H–L: mandag og torsdag
  • M–Å: tirsdag og fredag

Vanning av plen med spreder eller åpen slange er ikke tillatt!

Det er tillatt å vanne bed, busker og lignende med enten én spreder eller én håndholdt hageslange med munnstykke, så lenge du kun vanner på de dagene som er avsatt til deg.

Det er selvfølgelig lov til å vanne med kanne hver dag.

Vanning med kanne - Klikk for stort bilde
Automatisk vanningsanlegg

Bruk av automatiske vanningsanlegg krever spesiell tillatelse fra Tønsberg kommune.

Automatiske vanningsanlegg kan brukes innenfor deres vanningsdager i tidsrommet bestemmt av kommunen.

Gårdbrukere og gartnere

Gårdbrukere og gartnere som har vanning etter vannmåler, kan vanne etter avtale med kommunen.

Brannutrykning

NB! Ved brannutrykning må all vanning stoppes.

Har du spørsmål?

Alle henvendelser om vanningsrestriksjoner kan rettes til Bydrift i Tønsberg kommune, på telefon 33 34 88 00.