Tid for influensavaksine!

Årets influensasesong nærmer seg. Re kommune tilbyr gratis vaksine til sitt helsepersonell og ansatte i barnehagene. Kommuneoverlegen har også oppfordret ledelsen i kommunen til å ta vaksinen. Resultatet er at ordfører, rådmann, kommunalsjefer og personalavdelingen i kommunen nå har latt seg vaksinere.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 24.10.2018

Ordfører, rådmann, kommunalsjefene og personalavdelingen har latt seg vaksinere, og oppfordrer deg til å gjøre det samme. På bildet, fra venstre: Personalrådgiver Beate Østrem, kommunalsjef Ivar Jostedt, avd.leder personal Hanne Krokrud og kommuneoverlege Per Schjelderup. Foran sitter ordfører Thorvald Hillestad som får vaksinen av Kari Hynne. - Klikk for stort bildeOrdfører, rådmann, kommunalsjefene og personalavdelingen har latt seg vaksinere, og oppfordrer deg til å gjøre det samme. På bildet, fra venstre: Personalrådgiver Beate Østrem, kommunalsjef Ivar Jostedt, avd.leder personal Hanne Krokrud og kommuneoverlege Per Schjelderup. Foran sitter ordfører Thorvald Hillestad som får vaksinen av Kari Hynne.

Mange grunner til å vaksinere seg

- For at kommunen skal kunne tilby gode og forutsigbare tjenester er influensavaksine et meget godt tiltak sier kommuneoverlege Per Schjelderup, som er strålende fornøyd med at ledelsen i kommunen har gått foran.

- Begrunnelsene for å vaksinere seg er mange. Vaksinasjon vil første og fremst beskytte den som tar vaksinen. Vaksinasjon av helsepersonell og ansatte i barnehage har i tillegg som formål å beskytte pasientene og våre barn, fortsetter Schjelderup.

Kommuneoverlegen oppfordrer alle i risikogruppene om å vaksinere seg, dette kan du gjøre hos din fastlege.

Han gjentar til slutt en klar oppfordring til Re kommunes helsepersonell og ansatte i barnehagene - følge ledelsen og ta vaksinen.

Når og hvor vaksineres kommunens ansatte

Vaksinen gjennomføres på Re helsehus 29.oktober kl. 10.00-15.00 og 21. november kl. 13.00-17.00

Sjekk Folkehelseinstituttets nettsider: www.fhi.no/influensa dersom du ønsker mer informasjon.