Re kommune - en realfagskommune!

I går, 14. august, var det kick-off i forbindelse med at Re kommune har blitt realfagskommune. Fysiker og TV-personlighet Andreas Wahl ledet samlingen av 300 ansatte i skoler og barnhager i Re på Våle samfunnshus.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 15.08.2017

Hva er en realfagskommune?Eksperiment i fobindelse med kick-off for Re som realfagskommune - Klikk for stort bilde

Rundt i landet er det nå 43 realfagskommuner som jobber med å spre matematikkglede og kunnskap om realfag i barnehager og skoler. Re kommune er fra 2017 en av disse. Ved å bli en realfagskommune har Re forpliktet seg til å arbeide systematisk og helhetlig for å forbedre barn og unges kompetanse og resultater i realfag.

Oppstart i skoleåret 2017/2018

På mandagens kick-off var 300 ansatte fra skoler og barnehager samlet på Våle samfunsshus for å markere starten på satsingen innen realfag i Re. Fysiker og TV-personlighet Andreas Wahl ledet samlingen og bidro med engasjement og inspirasjon for realfag.