Kjenner du vår neste Ridder av Re?

Hedersutmerkelsen Ridder av Re er en tittel tilsvarende æresborger i byene rundt oss. Prisen deles ut fredag 9. februar 2018, under åpning av Re middelalderdager. Nå kan du sende inn forslag om hvem du mener fortjener prisen!

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 06.12.2017

Hvem kan bli Ridder av Re?

I vår kommune finnes det mange riddere, både mannlige og kvinnelige, som bruker mye tid og krefter på å arbeide for frivillighet, for barn og unge, og for omdømmet til Re. Alt for at Re kommune skal være en fin kommune å bo i, og for å gi barna en trygg og fin oppvekst.

Kriteriene for å bli vår neste ridder er blant annet: Engasjement for barn og unge, positiv og kreativ, god ambassadør utover kommunegrensene, modig og uredd. Kandidatene må bo eller ha sitt virke i Re kommune.

Vår neste ridder vil være den sjette i rekken av engasjerte mennesker som har gjort en forskjell for innbyggerne i Re, og kanskje vet akkurat du hvem som bør bli vår neste ridder?

Hvordan nominerer du kandidater?

Vi tar imot forslag på kvinner og menn, unge som gamle – frem til og med fredag 05.01.2018.

Alle innbyggere i Re kan fremme sitt forslag på e-post: postmottak@re.kommune.no.

eller pr. post til:
Re kommune / kultur
Pb. 123
3164 Revetal

Husk å gi en god begrunnelse for hvorfor du mener at akkurat din kandidat bør få utmerkelsen!