Kjenner du vår neste ridder av Re?

Hedersutmerkelsen Ridder av Re er en tittel tilsvarende æresborger i byene rundt oss.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 26.09.2016

Prisen deles ut fredag 10. februar 2017, under åpning av Re middelalderdager 10 års jubileum, og består av diplom, ridderkappe, heder og ære.

I vår kommune finnes det mange riddere, både mannlige og kvinnelige, som bruker mye tid og krefter på å arbeide for frivillighet, for barn og unge, og for omdømmet til Re, alt for at Re kommune skal være en fin kommune å bo i, og for å gi barna en trygg og fin oppvekst. Kriteriene for å bli vår neste ridder er blant annet: Engasjement for barn og unge, positiv og kreativ, god ambassadør utover kommunegrensene, modig og uredd. Kandidatene må bo eller ha sitt virke i Re kommune.

Vår neste ridder vil være den femte i rekken av engasjerte mennesker som har gjort en forskjell for innbyggerene i Re og kanskje vet akkurat du hvem som bør bli vår neste ridder?

Vi tar i mot forslag på kvinner og menn, unge som gamle – frem til og med fredag 16.12.2016.

Alle innbyggere i Re kan fremme sitt forslag på e-post: postmottak@re.kommune.no, eller pr. post til:

Re kommune/kultur
Pb. 123