Julegaveinnsamling i Re

Nå settes årets julegaveinnsamling i gang. Julegaveinnsamlingen er et samarbeid mellom Re Røde Kors, virksomhet barn og unge, og NAV. Gavene som samles inn fordeles til de barna, ungdommene og voksne som trenger det mest.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 22.11.2017

Stor giverglede tidligere år

Bilde av innsamlede gaver i 2016 - Klikk for stort bilde Innbyggerne i Re er gavmilde, i 2016 var kontorene til barn og unge fulle av gaver. Vi håper det vil bli like bra i år!

Som tidligere år vil det være en stand i Re-Torvet ved utgangen til parkeringshuset, hvor Re Røde kors tar imot presanger. I år blir det stand fredagene 1. og 8. desember fra kl. 16.00-18.00. I tillegg kan det leveres gaver i barneklesbutikken «Helt Perfekt» i 2. etg. i Re-Torvet.

Ønskelister

Nytt i år er ønskelister. På et juletre i andre etasje i Re-Torvet vil det henges opp ønskelistelapper som kan plukkes av de som vil gi gaver. Der vil det stå alder, kjønn og ønske, og den lappen følger gaven og kommer fram til den som har ønsket. Dette er anonymiserte ønskelister som virksomhet barn og unge i kommunen fordeler til de som har ønsket gavene.

Siste frist for innlevering

Siste frist for innlevering blir lørdag 16. desember, slik at de som jobber med å levere skal rekke det før julaften.

Takk til alle som er med på å bidra til dette, alle som gir gaver og alle de som bidrar til at vi har det vi trenger til denne innsamlingen!