Hverdagsrehabilitering i Re

Hverdagsrehabilitering er et tiltak det satses på i kommuner over hele landet. I høst startet også Re kommune opp med dette tilbudet for hjemmeboende.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 24.11.2017

Hva er hverdagsrehabilitering?

Bilde av tverrfaglig team som jobber med hverdagsrehabilitering - Klikk for stort bilde Tilbudet består av hverdagstrening, tilrettelegging og støtte til mestring av daglige aktiviteter for hjemmeboende som har et begynnende hjelpebehov grunnet sykdom eller skade. Selvstendighet og aktivitet er viktig for trivsel og livskvalitet. Med utgangspunkt i brukerens egne ønsker, eget hjem og nærmiljø dreies kommunale tjenester mot forebyggende arbeid, mestring og rehabilitering. Målet er å mestre hverdagen best mulig og dermed kunne bo hjemme så lenge som mulig.

Tjenesten gis i inntil 6 uker av ett tverrfaglig team. Det har blitt opprettet en ny fysioterapistilling i Re for å få denne tjenesten i gang.

Har du spørsmål?

Eller du kan ta kontakt med Sylvia Aaland, fysioterapeut og prosjektleder, på tlf. 905 18 133 eller e-post: sylvia.aaland@re.kommune.no.