Denne uken er det møter i hovedutvalgene og formannskapet

Denne uken er det møter i begge hovedutvalgene og formannskapet / administrasjonsutvalget. Du kan som vanlig følge alle møtene via vår liveoverføring eller se opptak fra møtene i etterkant.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 10.10.2017

Åpne møter

Møtene begynner til litt forskjellige tidspunkt denne uken, hovedutvalg for drift, eiendom og næring (DEN) begynner kl. 18.00 tirsdag 10. oktober, hovedutvalg for helse, oppvekst og velferd (HOV) begynner kl. 18.00 onsdag 11. oktober og formannskapet begynner kl. 18.45 på torsdag 12. oktober.

Alle møtene er åpne for publikum, med mindre det behandles saker som innholder sensitiv informasjon. Møtene avholdes i kommunehuset i 4. etasje, med mindre annet er annonsert. Oversikt over når politiske møter avholdes, samt sakspapirer for møtene finner du i møtekalenderen.

TV-overføring / streaming av møter

Kommunestyret, formannskapet og hovedutvalgene overføres dessuten direkte via en streamingløsning, samt at opptak fra møtene arkiveres slik at opptakene er tilgjengelige i etterkant.