Brannen på Linnestad - status mandag kveld

 Ut fra en helhetsvurdering, der publikums sikkerhet settes i høysetet, opprettholder politiet evakueringen av beboerne i nærheten av resirkuleringsanlegget til Revac i Re kommune.

Publisert av Heidi. Sist endret 28.05.2018

Politiet vil fortløpende foreta vurderinger av behovet for evakuering, men beboerne må nok belage seg på nok en natt uten tilgang til egen bolig. Dette fikk beboerne opplyst på et informasjonsmøte i Tønsberg mandag ettermiddag. Barnehagen på Linnestad vil også vil være stengt tirsdag. 

Det brenner fortsatt inne i industribygningen. Deler av bygningen vil bli revet mandag kveld for å bedre slukkemulighetene for brannvesenet. Det er forventet at dette arbeidet starter ca kl 19.00. I den forbindelse vil trolig brannen blusse opp igjen med dertil hørende røykutvikling. Brannvesenet vil være spesielt oppmerksom på eventuelt gnister som kan forårsake branntilløp i terrenget. Det har regnet i Vestfold mandag ettermiddag, noe som reduserer faren for skogbrann.  
 
Alle evakuerte som har behov for innlosjering har fått dette på Quality Hotel Oseberg og Quality Hotel Klubben i Tønsberg.