Brannen på Linnestad: Informasjonsmøte for de evakuerte i forbindelse med brannen i Re

Re kommune gjennomfører sammen med politiet et informasjonsmøte for de evakuerte klokken 17.30 mandag ettermiddag på Quality hotel Tønsberg (Oseberg), Ollebukta 3, Tønsberg.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 28.05.2018

Gi beskjed om du er evakuert og har funnet annet oppholdssted!

De som er evakuert og som ikke har anledning til å møte og/eller har funnet alternativt oppholdssted i forbindelse med evakueringen, bes ringe Re kommune på telefon 33 06 15 05 for registrering.

Vi jobber med å finne overnattingsalternativer for de evakuerte hvis evakueringen blir opprettholdt utover kvelden og natten. Dette blir det gitt informasjon om på møtet klokken 17.30.

Brannsituasjonen

Situasjonen for brannen hos Revac AS er uforandret, og evakueringen opprettholdes inntil videre.