Bli med på dugnad med å fjerne villfyllinger i Re!

Det er en del villfyllinger i Re hvor det er kasta eller lagt søppel, plast, biler, maskindeler, bygningsmaterialer eller annet skrot i naturen.

Det finnes i veikanter, på landbrukseiendommer, i skogen, langs stier – ja over alt. Det er stygt og det kan forurense.

Re kommune ønsker nå å starte en dugnad sammen med Re kommunes befolkning med å fjerne søpla. Første steg for å få til dette, er å kartlegge hvor villfyllingene er. Vi trenger derfor din hjelp. Når du er ute i skog og mark og ser en villfylling setter vi pris på om du kan sende oss en beskrivelse av hvor det er, gjerne med et bilde av stedet.

Send meldingen til: Re kommune postboks 123, 3164 Revetal eller epost: postmottak@re.kommune.no

innen 1. september 2018.