Ansettelser i prosjektorganisasjonen for nye Tønsberg kommune

Ansettelsesutvalgene for tre utlyste stillingene i prosjektorganisasjonen for nye Tønsberg hadde møte onsdag 24. januar. Her kan du lese hvem som har blitt ansatt i de tre stillingene.

Publisert av Kristian Øvretveit. Sist endret 25.01.2018

Martine Gran - Klikk for stort bildeMartine Gran Prosjektkoordinator:

I stillingen som prosjektkoordinator ble Martine Gran (45) ansattt. Hun er i dag seniorrådgiver i rådmannens stab i Tønsberg kommune. Martine Gran har tidligere arbeidet bl.a. som rådgiver ved Tønsberg Voksenopplæring og som informasjonskonsulent i Sandefjord kommune.

Anders Tyvand - Klikk for stort bildeAnders Tyvand
Kommunikasjonsrådgiver:

I stillingen som kommunikasjonsrådgiver ble Anders Tyvand (37) ansatt. Han satt på Stortinget for Vestfold og KrF fra 2013 til 2017. Anders Tyvand har tidligere arbeidet som nyhetsjournalist i Tønsbergs Blad og som prosjektleder i Consilio Kommunikasjon AS.

Lise Brit Haugen - Klikk for stort bildeLise Brit Haugen Prosjektmedarbeider:

I stillingen som prosjektmedarbeider med innplassering som rådgiver ble Lise Brit Haugen (56) ansatt. Hun er i dag rådgiver i rådmannens stab i Re kommune. Lise Brit Haugen har tidligere bl.a. arbeidet som seksjonsleder i Rådhusets forvaltningstjeneste i Oslo kommune, IT-konsulent i Kunnskapsforlaget ANS og hun har vært gruppeleder innenfor bl.a. IT-drift i Oslo politidistrikt.

De tre nye medarbeiderne i prosjektorganisasjonen vil sammen med prosjektleder/rådmann utgjøre det sentrale prosjektteamet for arbeidet med sammenslåing av Tønsberg og Re kommuner. Prosjektorganisasjonen vil samarbeide nært med ledelsen og fagmiljøene i de to kommunene og med tillitsvalgte og vernetjeneste.

Prosjektteamet vil ha sin base i Tønsberg rådhus, men vil også ha mye aktivitet på kommunehuset på Revetal. Prosjektleder/rådmann har en ukentlig kontordag på Revetal.

Tiltredelse i stillingene skjer etter nærmere avtale og så raskt som mulig.