Lokaler til leie
Publisert 03.05.2017

Dersom du ønsker å se om et lokale er ledig og eventuelt legge inn en forespørsel om leie kan du gjøre det i vårt bookingsystem. Ikke alle lokaler er lagt inn i systemet, finner du ikke det lokalet du ønsker å leie kan du kontakte servicetorget.
 

Publisert 05.08.2016

Du kan leie arealer i kommunale skoler og barnehager til organisert trening i regi av idrettslag og -klubber, lag- og foreningsaktiviteter som møter og loppemarkeder og private selskaper. Både korttidsleie og langtidsleie er mulig.
 

Publisert 03.08.2016

Du kan leie kulturbygget på Sandsletta til aktiviteter i regi av barnehager og skoler, til lag- og foreningsaktiviteter og til privat bruk.
 

Publisert 03.08.2016

Revetalparken leies ut til alle typer arrangement. Kun kommersielle leietakere betaler leie.
 

Publisert 03.08.2016

Du kan leie Dalheim samfunnshus og Våle samfunnshus til lag- og foreningsmøter og private selskaper. Både korttidsleie og langtidsleie er mulig. Re kommune leier ikke ut samfunnshusene til personer under 28 år etter kl. 20.
 

Publisert 03.08.2016

Du kan leie Meny Arena, Ramneshallen og Vålehallen til organisert trening i regi av idrettslag og -klubber, private selskaper og kommersiell bruk som messer, konserter og utstillinger. Både korttidsleie og langtidsleie er mulig. I Vålehallen kan du også leie kontorlokaler.